> 21feb: Ardea Basisschooltoernooi


Al jarenlang regelt Ardea in de voorjaarsvakantie een basisscholentoernooi onder de naam School Moves Volley. Dit is een knipoog naar Cool Moves Volley ofwel CMV, het stapsgewijze systeem waarmee we kinderen spelenderwijs volleybal aanleren.
Dit jaar houden we het toernooi op donderdag 21 februari 2019 in sporthal De Draai, Kalmoesstraat 1. Leerlingen van basisscholen in de regio Heerhugowaard strijden dan om de hoogste plaats in de CMV-groepen 2 t/m 4 (door Nevobo bepaald). Voor alle deelnemende teams organiseren we een training, verspreid over twee namiddagen op 4 en 11 februari 2019.
Het is altijd weer een groot feest, met 20 tot 25 teams die op een leuke manier met elkaar de strijd aangaan. En alle kinderen kijken terug op een sportief gevulde dag! Meedoen, maar je hebt geen uitnodiging gekregen? Alle basisscholen in en rond Heerhugowaard zijn welkom. Stuur een mailtje aan scholenvolleybal@ardeahhw.nl.
De Nevobo ondersteunt deze toernooien, die clubs in het hele land organiseren. De winnaars van het Ardea scholentoernooi kunnen meedoen aan het kampioenschap regio west School Moves Volley. De winnaars daarvan kunnen meedoen aan het Nederlands kampioenschap School Moves Volley.