> 28dec: Ardea Oliebollentoernooi

Middenin de feestdagen zin in een sportief feestje? Kom naar het Ardea Oliebollentoernooi op zaterdag 28 december vanaf 19.00 tot 23.30 in De Draai, Kalmoesstraat. Een gezellig toernooi met volop overheerlijke oliebollen voor alle deelnemers en toeschouwers.

Je schrijft in als Ardea-lid of ouder van een Ardea-jeugdlid. De rest van het team hoeft geen lid te zijn, maar dat mag wel. Je kunt dus inschrijven als compleet Ardea-team. Of als een familie-, vrienden-, collega- of buurtteam met één of meer Ardea-leden, het is allemaal goed. De kosten bedragen € 5,- per persoon, alleen per PIN te voldoen aan de zaal.

Heb je er zin in, meld je dan per e-mail aan, vóór de kerst: j.asjes@telfort.nl. Daar kun je ook terecht met vragen over het toernooi of de deelname.

Meedoen? Leuk! Geef de teamnaam door, het aantal personen, teamsamenstelling (dames, heren, of mix), en ongeveer het niveau. Op 27 december, de dag voor het toernooi, sturen organisatoren Monique en Jakob Asjes het wedstrijdschema per e-mail naar de captains.