> 8mrt: Ardea scheidsrechtersclinic (één reactie)

Op 8 maart a.s. organiseert Ardea een unieke Clinic voor beginnende en aankomende scheidsrechters. In deze ca 2 uur durende Clinic geven we in ongeveer 15-20 min een toelichting op de volleybal spelregels en hoe en wanneer te fluiten in de praktijk.

Niet praten, maar doen!

Daarna brengen de deelnemers het fluiten direct in de praktijk waarbij onze door de wol geverfde scheidsen aanwijzingen geven ter verbetering. Het accent ligt dus vooral op fluiten in de praktijk en hoe je leiding of liever begeleiding geeft aan een volleybal-wedstrijd. Fluiten wordt steeds leuker als je zelfvertrouwen groeit. De Clinic wordt gegeven door onze ervaren scheidsrechters uit Top- en 2e/ 3e divisie Liliana Bonea en Wim Baggerman.
Competitiespelers, recreanten, jeugd, allen zijn welkom.
Wie kunnen er meedoen? In elk geval de volleyballers die afgelopen jaar een beginners¬licentie gehaald hebben, maar ook degenen die weleens fluiten of willen gaan fluiten. Zowel enthousiaste mensen uit de Nevobo als Recreatie zijn van harte welkom. Iedereen die komt moet zijn sportkleding meenemen om het volleybalwedstrijdje te spelen dat gefloten moet worden. Geen fluitje? Ardea zorgt ervoor.

8 maart: zorg dat je erbij bent!

We houden de clinic op donderdag 8 mrt aanvang 20.15 uur precies in de gymzaal aan de Eikenlaan in Heerhugowaard. Opgeven bij het wedstrijdsecretariaat (klik) onder vermelding Clinic 8 maart.
Het zou leuk zijn als je dan ook ten minste één vraag opgeeft waarvan je wilt dat die beantwoord wordt of waar je aandacht voor vraagt. DOEN!!

Reageren? Ja, leuk, ga je gang!

Je kunt je reactie vormgeven met simpele html-tags.

- verplicht

    {"widget_type":"comment_query","include_string":1716,"exclude_string":"","page":0,"query_type":"","supplemental_filter":""}