> v.a. 21 mei: beachvolleybal-training

Beachvolleybal-trainingen Strand van Luna

Ook dit jaar organiseert Ardea beachvolleybal-trainingen! Alle senioren (Nevobo én recreatie), A-, B-, C-jeugd en CMV kunnen zich hiervoor inschrijven. We trainen vanaf dit jaar op donderdagavond op het Strand van Luna.

Trainingsdata: 21, 28 mei, 4, 11, 18 en 25 juni
– Jeugd traint van 19.00 uur tot 20.00 uur
– Senioren trainen van 20:15 uur tot het donker wordt

I.v.m. de maatregelen van de overheid vragen we iedereen om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
Er is een kwartier tijd tussen de jeugd en volwassenen. Dit om de groepen uit elkaar te houden,kom dus alsjeblieft niet té vroeg.

De kosten blijven beperkt:

– Jeugd: € 15,- pp voor alle trainingen
– Senioren: € 25,- pp voor alle trainingen

Meedoen? Schrijf in met een mailtje aan Eelke, vermeld je naam en leeftijd (adres: beachvolleybal@ardeahhw.nl).

Let op: Het aantal inschrijvingen is beperkt, we trainen zolang de maatregelen duren op 3 velden met maximaal 6 mensen per veld. VOL=VOL! Wees er dus snel bij!!

We ballen de hele zomer door…

Vervolgens blijven we de hele zomer door op donderdag vanaf 19.00 uur een balletje spelen, totdat de reguliere trainingen weer beginnen.

Nog een kansje op echte beachcourts

De tennisvereniging heeft het plan om een paar tennisvelden om te vormen tot beachcourts, waar wij dan ook met volleybal terechtkunnen. Dat belooft een veel betere faciliteit te worden dan we nu aan het Strand van Luna hebben en daar hangt een prijskaartje aan. Dus mocht het ervan komen dat we daar kunnen trainen, dan zullen er nog wel wat kosten bijkomen. Maar dan hebben we ook een luxe plek om te ballen!
Onze beachcommissie staat in contact met de tennisvereniging. Voorlopig staat alles even stil, toch hopen we hiervan in 2021 gebruik te kunnen gaan maken.