Eerste incasso 2018/19 wat verlaat

Gewoonlijk incasseert Ardea begin september het eerste deel van de contributie, en in januari het tweede deel. Deze delen zijn overigens tegenwoordig niet meer gelijk, dit omdat we in de eerste incasso de externe kosten (Nevobo, competitiebijdragen) volledig meenemen, zoals de leden in onze Algemene LedenVergadering van 2018 hebben besloten.

Echter, we zijn al een jaar op zoek naar een nieuwe penningmeester, en de financiën beginnen echt te haperen. Er lijkt nu -ad interim- iemand van buiten de club bereid om deze werkzaamheden op zich te nemen. De oude penningmeester is bezig hem de ins en outs van het penningmeesterschap en de incasso over te dragen. In dit geheel heeft de incasso van de contributie vertraging opgelopen, deze incasso zal nu in oktober plaatsvinden.

Het blijft natuurlijk raar dat er in een club van 200 mensen niemand is die het penningmeesterschap op zich neemt. Wil je daar wat aan doen, of een andere taak oppakken: graag. Mail de secretaris!

Reageren? Ja, leuk, ga je gang!

Je kunt je reactie vormgeven met simpele html-tags.

- verplicht