Fijn verlopen scholentoernooi 2020

We kijken terug op een plezierig verlopen volleybaltoernooi in De Waardergolf op 14 oktober.
Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze fijne dag voor de kinderen! Zonder jullie is er geen toernooi! Het kon nog nét onder de bestaande maatregelen. Kinderen kunnen weliswaar blijven sporten, maar we waren met meer volwassenen in de zaal dan op dit moment zou mogen.

Veel plezier en spannende wedstrijden

’t Was weer een heel feest en de kinderen deden enorm hun best. Op niveau 2 hadden zich zóveel teams ingeschreven, dat we twee poules gemaakt hadden. Zo was er een spannende finale nodig om uiteindelijk de winnaar aan te wijzen.

Langedijk was maar met twee teams present, maar ging in de ochtend wel met de overwinning naar huis. Gefeliciteerd Koolvlet!

De Pater Jan Smitschool was sterk aanwezig op het toernooi, en wist op elk niveau wel in de prijzen terecht te komen. Goed gedaan!

In de hoogste leeftijdsgroep moesten de teams de meerdere erkennen in Atalanta Keizersmantel, die met overtuigende resultaten de eerste plaats innam.

Volgend jaar hopelijk op 20 oktober 2021

Hopelijk volgend jaar weer nieuwe kansen, als de besmettingsrisico’s voldoende geweken zijn. Dan zijn alle kinderen natuurlijk een jaar ouder en de meesten een niveau omhoog geschoven.

We houden het toernooi waarschijnlijk op woensdag 20 oktober 2021.

niveau 2  niveau 3  niveau 4
1. Koolvlet 1. Pater Jan Smitschool Smash 1. Atalanta Keizersmantel
2. Pater Jan Smitschool Serve 2. Vlindertuin Bart 2. Paperclip
3. Atalanta Regenboogvlinder 3. Pater Jan Smitschool Dive 3. De Vaart 3

vrijwilligers 2020
Ardea-ers die in de zaal hebben geholpen! Dankjewel! Wiebe Bosma ontbreekt; hij staat achter de camera.