> 13/20/27mei: ballen in de meitrainingen en daarna

13, 20 en 27 mei: de meitrainingen!

In de meitrainingen laten we kinderen en jeugd alvast kennismaken met mogelijk nieuwe teamsamenstellingen voor het komende seizoen. Daarna hebben we Sporthal De Draai de rest van de avond beschikbaar voor 18+-leden.

CMV-ers: van 17:30 tot 19:00

Jeugd van 19:00 tot 20:30

Senioren en recreanten: 20:30 tot 22:00

De zaal is vrij beschikbaar. Een leuke kans om een ander team uit te dagen of eens in een andere samenstelling te spelen. Je kunt introducés meenemen voor zover ze het plan hebben om bij Ardea te komen volleyballen.
Vorig jaar hebben we gezien dat het z’n weg wel vindt, je kunt dus gewoon komen en ter plekke een veld of een speelplek regelen. We zagen veel enthousiasme en een grote opkomst. Hopelijk wordt het dit jaar nog beter!

Alle senioren kunnen tot 11 juli doorspelen

We vullen we het gat tot de zomervakantie al enige jaren op met extra trainingsavonden. Dit tegen een kleine vergoeding voor de zaalhuur.
Dus na de gratis speelavonden in mei kunnen álle senioren doortrainen en -spelen op donderdagavond van 19:30 tot 21:30 uur in Sporthal Focus. Dit jaar van donderdag 6 juni tot en met 11 juli (6 keer).
Zin? Meld je aan bij Monique Mestebeld: recreanten@ardeahhw.nl.

Of op de dinsdagen lekker beachen!

We trainen op dinsdagavond op het Strand van Luna: 7, 14, 21, 28 mei, 4 en 11 juni
– Jeugd traint van 18.30 uur tot 19.30 uur
– Senioren trainen van 19.30 uur tot 21.00 uur
Ook niet-Ardealeden kunnen meetrainen en -spelen. Eelke Schrauwers organiseert. Mail: eelkeschrauwers@quicknet.nl.