Nico Lansbergen krijgt zilveren speld

Nico Lansbergen is voor Ardea de spin in het web als het gaat om een goed verloop van de wedstrijden en het fluiten van de matches in de Nevobo-competitie. Bovendien maakt hij zich binnen de vereniging sterk voor voldoende kwaliteit van de arbiters ‘op de bok’. Daarbij geeft hij het goede voorbeeld door wekelijks de nodige wedstrijden te fluiten – voor Ardea doet hij dat al meer dan 25 jaar! En hij fluit met evenveel liefde een juniorenwedstrijd als een treffen van de teams in de promotieklasse.

Hij krijgt daarvoor te weinig eer naar werken – een lot dat veel scheidsrechters treft.

Maar op 11 januari was die erkenning er wél voor Nico. Uit naam van de Nederlandse Volleybalbond verraste collega-scheidsrechter Dirk Oelius hem met de zilveren scheidsrechtersspeld als teken van waardering voor meer dan 25 jaar inzet op niveau voor Ardea.

Reageren? Ja, leuk, ga je gang!

Je kunt je reactie vormgeven met simpele html-tags.

- verplicht