Prachtig resultaat Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport levert onze vereniging al een aantal jaar een mooie bijdrage op. Met dank aan onze leden én alle andere supporters die hun stem op onze vereniging hebben uitgebracht is er dit jaar een mooi bedrag van €547,56 opgehaald.

Rabobank Alkmaar en omstreken laat weten dat 7853 leden van de bank elk vijf stemmen hebben uitgebracht. In totaal is er dus 39.265 keer gestemd, verdeeld over 510 verenigingen. Dat betekent dat elke stem €6,37 per stem waard was en Ardea 86 stemmen heeft ontvangen. We waarderen die stuk voor stuk!

In 2018 ontving Ardea een bijdrage van €430,- uit 68 stemmen. Er was €150K verdeeld, elke stem was toen ruim €6,30 waard. In 2019 mochten wij rekenen op €419,- uit 91 stemmen. Dat jaar was er €225K gereserveerd en was elke stem €4,61 waard.

Dus hoewel voor 2019 het sponsorbedrag met 50% was gestegen, is het aantal uitgebrachte stemmen ruim verdubbeld en werd er daardoor minder geld per stem uitgekeerd. Voor 2020 werd wederom meer sponsorgeld beschikbaar gesteld maar werden er juist minder stemmen uitgebracht. Daardoor was de waarde van elke stem weer gestegen.

Ben je Rabobank rekeninghouder maar nog geen Rabobank lid? Geen probleem, lid worden doe je gemakkelijk via deze link. Doe je dat nu alvast, dan kun je ons bij de volgende actie steunen. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan dat lidmaatschap verbonden.