Rabobank spekt clubkas

Rabo reikt cheque uit aan Ardea

Nadat men jarenlang een sponsorfietstocht organiseerde (onlangs voor Heerhugowaard overgenomen door Stichting Nut), kwam Rabobank dit jaar met de Clubkascampagne. Dit hield in dat leden van de Rabobank kunnen stemmen welke clubs de bank sponsort. Elk lid heeft vijf stemmen, waarvan er hooguit twee aan één club gegeven mogen worden.
Omdat we maar een kleine vereniging zijn, vermoedden we dat er weinig voor ons in het vat zou zitten. En bij de uitreiking konden we niet present zijn – er is een eind aan de avonden die vrijwilligers beschikbaar hebben. Maar onlangs nam Jacqueline Harren uit handen van Daniëlle de Jong van de Rabobank een cheque in ontvangst van € 430, bijna anderhalf keer zoveel als we gewoonlijk ontvingen met de sponsorfietstocht. We hadden 68 stemmen, dus hebben ten minste 34 mensen op ons gestemd! We weten natuurlijk niet wie het zijn, maar vanaf deze plaats in elk geval hartelijk bedankt!