Raboleden: sponsor Ardea!

Tot vorig jaar organiseerde de Rabobank jaarlijks de sponsorfietstocht, waarmee Ardea dankzij een trouwe fietsploeg jaarlijks €300 binnenhaalde. Rabo vervangt dit nu door de Clubkas Campagne. Alle leden van Rabobank Alkmaar e.o. krijgen 5 stemmen; tussen 8 en 28 mei kunnen zij per favoriete club (Ardea natuurlijk!) max. 2 stemmen uitbrengen. Zo verdelen zij liefst €150.000! Elke stem is meteen geld waard!

Bankier je bij Rabo,
maar geen Rabo-lid?

Je moet wel lid zijn van de Rabobank Alkmaar. Als rekeninghouder ben je nog geen lid, maar dat regel je zó via www.rabobank.nl/leden. Echter: de sluitdatum om mee te doen met de Clubkas Campagne was 10 april. Bankier jij bij Rabo en nog geen lid? Regel dat dan nu meteen, dan ben je alvast voorbereid voor volgend jaar!