Raboleden: sponsor Ardea!

Tot en met 2017 organiseerde de Rabobank jaarlijks een sponsorfietstocht, waarmee Ardea dankzij een trouwe fietsploeg jaarlijks €300 binnenhaalde. Rabo vervangt dit nu door de Clubkas Campagne. Alle leden van Rabobank Alkmaar e.o. krijgen 5 stemmen; tussen 23 april en 14 mei 2019 kunnen zij per favoriete club (Ardea natuurlijk!) max. 2 stemmen uitbrengen. Zo verdelen zij liefst €225.000 (2019)! Elke stem is meteen geld waard!

Bankier je bij Rabo,
maar geen Rabo-lid?

Je moet wel lid zijn van de Rabobank. Als rekeninghouder ben je nog geen lid, maar dat regel je zó via www.rabobank.nl/leden. De sluitdatum om mee te doen met de Clubkas Campagne is 1 april. Bankier je bij Rabo en nog geen lid? Regel dat dan nu meteen. Ook ná 1 april, dan ben je alvast voorbereid voor volgend jaar!