Stem tot 25 okt op Ardea via Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport is inmiddels een bekende actie die onze vereniging al een aantal jaar een mooie bijdrage oplevert. Met dank aan onze leden én alle andere supporters die hun stem op onze vereniging hebben uitgebracht.

De resultaten van deze actie, voorheen ook bekend als de Rabo ClubkasCampagne, waren afgelopen jaren positief. In 2018 bleek onze kleine vereniging 68 stemmen binnen te halen. Die leverden toen €430 op. Ofwel: elke stem was in 2018 ruim €6,30 waard.
Voor 2019 had men 50% meer geld gereserveerd, €225K ipv €150K, en bovendien kregen we meer stemmen, 91 ipv 68, maar voor Ardea kwam er toch iets minder uit de bus: €419. Volgens de Rabobank was elke stem in 2019 ruim €4,61 waard. Dus hoewel het sponsorbedrag met 50% was gestegen, is het aantal uitgebrachte stemmen nog veel harder gestegen, zodat er alsnog minder geld per stem werd uitgekeerd.

De actie is in goede aarde gevallen; in 2020 doen er nog meer clubs mee dan vorig jaar, en is er wederom meer geld voor vrij gemaakt voor onze regio, namelijk €250K. We zijn heel benieuwd op hoeveel stemmen we dit jaar kunnen rekenen.

Ben je Rabobank lid? Dan zouden we jouw stem waarderen. Ieder Rabo lid mag in totaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 2 stemmen op één club. Kies je dus voor 3 of 4 clubs, dan kan je een extra stem uitbrengen op Ardea! En dat waarderen we.

Stemmen kan tot 25 oktober. Alvast namens Ardea: van harte bedankt!

Stemmen kan via Internetbankieren op de Rabo ClubSupport website, of via de Rabo App op je mobiel. In de Rabo app volg je de melding die je ziet na het inloggen óf kijk je onder het button Zelf Regelen en het kopje Lidmaatschap. Heb je een Rabo rekening maar ben je geen lid? Geen probleem, lid worden doe je gemakkelijk via deze link.

Met vriendelijke groet,
Maaike van Schilt – webredactie