Succesvolle sponsorfietstocht 23 juni

Zaterdagochtend 23 juni was het al aardig bedrijvig bij de sporthal in Heerhugowaard Zuid. Diverse verenigingen waren ingegaan op het mooie aanbod van de Stichting NUT, die aan iedere deelnemer € 30, met een maximum van 10 personen per club sponsorde. Ook was er nog aan de inwendige mens gedacht, ieder kreeg een tasje met inhoud mee!
Wij van Ardea waren met 9 personen, omdat er jammer genoeg één van ons ziek was. Wij hadden een leuke route van 30 km in en om Heerhugowaard. De weergoden waren ons ook goedgezind, droog gelukkig, maar af en toe aardig wat wind, maar dat hoort bij Noord Holland! Zo zie je Heerhugowaard eens van een andere kant. Bij het Stationsplein werd er een koffiepauze ingelast. Toen nog een kilometer of 10 en de tocht zat er weer op!
Al met al een leuke tocht en natuurlijk willen wij de Stichting NUT heel hartelijk bedanken voor dit mooie gebaar. Dit levert de vereniging toch maar liefst € 270 op. Natuurlijk moeten wij ook Omnisport bedanken, want zij hadden de route uitgezet! Ook Joke Hofkes hartelijk dank, want zij heeft er voor gezorgd dat wij met een heel team konden deelnemen! De kanjers die voor de club hebben gefietst waren: Henske Bakker, Liesbeth Hoogeveen, Imma v.d. Woude, Elselien de Jonge, Delia Pap, Piet Beers, Hans Dekker en echtpaar Smit.
Misschien wel ‘tot volgend jaar’!  Henske Bakker

Reageren? Ja, leuk, ga je gang!

Je kunt je reactie vormgeven met simpele html-tags.

- verplicht