TC: meitrainingen, teamindelingen

Jeugd traint met nieuw team tijdens Meitrainingen

Maandag 7, 14 en 28 mei organiseren we weer ‘meitrainingen’ voor de jeugd in Sporthal De Draai. Opzet is om alvast zo veel mogelijk te trainen in de nieuwe teamsamenstelling.
– 17:30 – 19:00 uur: alle CMV- en C-jeugd.
– 19:00 – 20:30 uur: alle B- en A-jeugd.
Je krijgt tijdig een e-mailbericht of je bij CMV, C-, B- of A-jeugd hoort.

Senioren en recreanten:
lekker trainen of spelen op de Mei-avonden vanaf 20:30

Na de meitrainingen voor de jeugd hebben we Sporthal De Draai de rest van de avond beschikbaar. Maandag 7, 14 en 28 mei bieden we alle andere leden van 20:30 tot 22:00 uur gelegenheid om te trainen en te spelen. Een leuke kans om een ander team uit te dagen of eens in een andere samenstelling te spelen. Je kunt introducés meenemen voor zover ze het plan hebben om bij Ardea te komen volleyballen.
Wil je trainen of spelen op deze avonden? Geef teams, individuele spelers of geplande wedstrijden voor deze avonden door aan de TC via technischecommissie@ardeahhw.nl. Dan maken we een planning voor de velden. Vorig jaar zagen we veel enthousiasme en een grote opkomst. Hopelijk wordt het dit jaar nog beter!

En ná de Meitrainingen: heerlijk Beachen!

Beachvolleybal begint dit jaar ná de mei trainingen. De eerste van de zes avonden staat gepland op dinsdag 5 juni van 18:30 tot 19:30 uur voor de c, b en a-jeugd en van 19:30 tot 21:00 uur voor senioren op het Strand van Luna. Ook niet-Ardealeden kunnen meetrainen en -spelen.
Eelke Schrauwers en Jordy Bosma hebben de organisatie weer in handen. Meer informatie over tijden en kosten vind je in de agenda.

Alle senioren kunnen tot 19 juli doorspelen

Omdat het seizoen vroeg eindigt, vullen we het gat tot de zomervakantie al enige jaren op met extra trainingsavonden. Dit tegen een kleine vergoeding voor de zaalhuur.
Dus na de gratis speelavonden in mei kun je doortrainen en -spelen op donderdagavond van 19:30 tot 21:30 uur in Sporthal Focus. Dit van donderdag 7 juni tot en met 19 juli (7 keer). En sinds vorig jaar voor álle senioren. Zin? Meld je aan bij Monique Mestebeld van de Recreantencommissie: recreanten@ardeahhw.nl

Instroomgroep wordt vast onderdeel van ons aanbod –
ken je vrienden, collega’s of buren?

Het afgelopen jaar waren nieuwe en herintredende volwassenen welkom bij onze Instroomgroep. Om hun oude vaardigheden op te frissen, of om gewoon helemaal met volleybal te beginnen. Het was weer een succes. Een leuke trainingsclub die enthousiaste leden, nieuwe teams en aanwas voor bestaande teams opleverde.
Volgend seizoen gaan we er dan ook mee door. Dus mocht je iemand weten of spreken die graag wil komen volleyballen, zegt het voort…

De Technische Commissie
Marleen, Monique, Paulien, Meike, Paul, Eelke & Martin

PS: denk aan de Algemene Ledenvergadering op 29 juni !

Namens het bestuur nodigen we jullie alvast uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV). Dit jaar op vrijdag 29 juni om 20:00 uur in buurthuis ‘De Hoeksteen’. We willen zien of we een alternatief kunnen vinden voor de barbecue om 18:00 uur. Maar zet de datum alvast in je agenda!