Volleybal voor 18+ stilgelegd, jeugd blijft trainen

Op 13 oktober heeft het kabinet bepaald dat veel sportactiviteiten wederom worden stilgelegd in verband met het Coronavirus. Voor Ardea heeft dit tot gevolg dat alle activiteiten, zowel wedstrijden als trainingen, zijn afgelast voor iedereen van 18 jaar en ouder.

Alleen voor de jeugd onder de 18 jaar zijn er trainingen en zij mogen daarbij onderling een wedstrijdje spelen. Tijdens deze trainingen zijn alleen volwassen trainers aanwezig en – wanneer dit nodig wordt geacht – leden van het bestuur of technische commissie. Toeschouwers zijn niet welkom. Zie voor onze complete regels ook het Corona protocol van Ardea.

Zodra er weer ruimte is om (een deel van) de activiteiten op te starten, wordt dat op onze website bekend gemaakt. We hopen iedereen snel weer in de zaal te mogen verwelkomen!