Volleybaltoernooi Trinitas & Huygens

Maandag 27 november heeft Ardea het eerste middelbarescholentoernooi gehouden in de Waardergolf. 19 teams van het Trinitas en het Huygens College hebben de krachten met elkaar gemeten. Met ondersteuning van leerkrachten Inge Tamis van het Huygens College en Marcel Loopeker van het Trinitas College hebben Ardea-bestuursleden Paul Stegers en Monique Mestebeld het toernooi georganiseerd.
15 teams uit de lagere klassen (1 en 2) waren verdeeld over de eerste drie poules. In elke poule speelde men met teams van vier spelers over twee badmintonvelden. Het is dus een iets snellere en kleinere vorm van het normale volleybal, ideaal om bij deze beginnende spelers de aandacht vast te houden.
De 4e poule speelde zich af op een volleybalveld van gebruikelijk formaat. Hier streden vier teams uit de klassen 4, 5 en 6 om de overwinning.
De spelers hebben overduidelijk plezier gehad met het spel en de ontmoeting met leerlingen van een andere school. Aan het einde kreeg iedereen wat lekkers, en de poulewinnaars bovendien elk een bioscoopbon. En natuurlijk een flyer met een uitnodiging om eens bij Ardea te komen kijken en te sporten.

Middelbarescholentoernooi 27nov2017

 

Reageren? Ja, leuk, ga je gang!

Je kunt je reactie vormgeven met simpele html-tags.

- verplicht