Voorzitter bouwt onze eigen ballenkast (2 reacties)

ballen gaan er rechts in…

In ons gloednieuwe thuishonk De Draai ontbrak er nog een eigen wedstrijdkast en ballenkast voor Ardea. Dat zat voorzitter Paul Stegers niet lekker. En zo zette hij zich aan het project, een eigen ballen- en wedstrijdkast te ontwerpen en te bouwen.

’t Moest natuurlijk wel een beetje handig worden… Hij had al even afgekeken bij andere verenigingen, en een systeem met ‘ballenbanen’ stond hem wel aan.

en komen er links weer uit

In de laatste week van januari was het zover. Hij had thuis al het nodige voorwerk verricht, en ging met Jan van Dijk en Monique Mestebeld (“Zeg, heb jij een trekhaak?”) aan de slag om alle materialen naar De Draai te halen en de kast ‘even’ vanaf tekening in elkaar te zetten – maar dat nam natuurlijk gelijk het grootste gedeelte van de dag in beslag.

Het moet gezegd: een resultaat dat er mag wezen. Je kunt de ballen rechts in de kast doen, en ze rollen keurig op volgorde naar de linkerkant. In het midden heeft Jan van Dijk ruimte voor al z’n wedstrijdmaterialen, en is er ook plek voor de opgevouwen ballen­karren. Kortom: alle materialen makkelijk en goed opgeruimd en zo voor het grijpen. Hulde Paul!

Reageren? Ja, leuk, ga je gang!

Je kunt je reactie vormgeven met simpele html-tags.

- verplicht