Wat krijg jij voor elkaar met de bal?

Binnen Team Volley West-Friesland werken veel volleybalclubs uit de regio samen, ook Ardea. In deze volleybal-loze tijden laat Team Volley iedereen graag weten dat we volleyballers zijn. En dat we niet kunnen wachten om weer gaan te ballen en bovenal dat volleybal LEEFT!
En dat gaan we doen, SAMEN!

Pak de uitdaging op!

Op de Instagram- & Facebook-pagina ‘Volleybal LEEFT’ zie je elke vrijdag een nieuwe Volleybal Challenge: een uitdaging die je thuis uitvoert met een bal. Maak er een feestje van, film het met je mobiel en post je video onder de hashtag #VolleybalLEEFT.

We laten zien: volleybal LEEFT!

Van al deze video’s delen we elke donderdag een compilatievideo op alle verenigingspagina’s. Zo weet iedereen in de regio en de rest van Nederland dat volleybal bij ons LEEFT!

Doe de challenge, deel je post!

Elke vrijdag tot de zomervakantie vind je een nieuwe Challenge op instagram.com/volleyballeeft en facebook.com/VolleybalLEEFT. Ga de Challenge aan. Of je nu jeugdlid bent of D1-speler, recreant of topper uit H1.
Post je video van de Challenge onder #VolleybalLEEFT en vul de pagina van Ardea!

Samen laten zien wat ons verbindt, VOLLEYBAL!!!

Namens Team Volley West Friesland,
Martin Polman, Regiocoördinator Ardea