Wedstrijden en competities stoppen

Om het risico van virusbesmetting in te dammen, zijn de meeste wedstrijden en competities gestopt.

Recreantencompetitie start hopelijk in september weer
De recreantencompetities te Heerhugowaard en Langedijk stoppen per direct, de huidige nummers 1 zijn kampioen, maar er komt geen Supercup.
Dit maakt het einde voor vertrekkende organisator Erwin Lansbergen wel erg raar; gelukkig blijft hij wel gewoon spelen.

Nevobo zoekt of er nog een afsluiting mogelijk is
De Nevobo heeft ook de conclusie getrokken om de zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uit te spelen. Kijk voor meer informatie hierover op deze link.
Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

CMV-competitie worden CMV-toernooien
Dit betekent in ieder geval ook dat de CMV-toernooien die nu nog in de periode ná 6 april gepland staan vooralsnog blijven staan. Voor die toernooien waar dit in competitieverband was, vervalt het competitie-aspect en worden dit ‘losse’ toernooien. In overleg met de CMV competitieleiders gaat besloten worden wat er met de toernooien gaat gebeuren.

Wat er verder vervalt en blijft staan
De regiobeker finale staat gepland op 9 mei. Die blijft vooralsnog staan. Echter alle wedstrijden van de halve finale moeten nog gespeeld worden. We gaan kijken naar wat de mogelijkheden hiermee zijn, dit zal ook afhangen van wanneer er weer gespeeld kan worden.

Concreet zal dit inhouden dat de volgende evenementen zullen vervallen:

PD wedstrijden op 25 april
CMV regiokampioenschap op 9 mei in Bovenkarspel
Schoolvolleybal regiokampioenschap op 16 mei in Nieuw Vennep

De toernooien/evenementen die wel nog doorgaan:
NOJK finale op 11 april
Halve finale regiobeker, in welke vorm wordt nog bekeken.
Finale regiobeker op 9 mei in Leiden