Meisjes C2 kampioen 1e seizoenshelft

Begin september start de MC2 vol goede moed aan het volleybalseizoen 2016-2017. Met een nieuwe samenstelling van het team, een nieuwe trainer en een nieuwe coach.

Op 24 september jl. speelt MC2 haar eerste wedstrijd van de Speelkern Alkmaar in Het Vennewater te Heiloo. Met nieuwe tenues treden de meiden ten strijde en spelen zij twee wedstrijden. Alle zes de sets worden gewonnen, daarmee pakken we de eerste 6 punten in de competitie. De wedstrijden daarna verlopen goed; een enkele keer verliezen we een set maar over het algemeen pakken we de punten. Uiteindelijk staan we in de competitie gelijk met De Boemel JC1.

17 december spelen we de laatste wedstrijd van 2016; we moeten alle sets winnen. Maar De Boemel JC1 doet dit ook, en staat dus op gelijk niveau. Voor de definitieve uitslag kijkt men naar de uitkomst van de onderlinge wedstrijd die wij in Warmenhuizen tegen elkaar hebben gespeeld. De jongens van De Boemel hebben in Warmenhuizen uiteindelijk 1 punt laten liggen. Yes!!! ARDEA MC2 is kampioen van regio West C-jun Alkmaar 1e helft 2016-2017.

De coach van de Boemel wilde graag revanche in de tweede seizoenshelft, maar ik moest hem meedelen dat dit niet meer ging lukken omdat wij dan in de Nevobo-competitie gaan spelen. :-)

Meiden gefeliciteerd en succes in de Nevobo competitie! Coach Jacqueline Harren.

Reageren? Ja, leuk, ga je gang!

Je kunt je reactie vormgeven met simpele html-tags.

- verplicht