Ardea wedstrijdkleding jeugd

Ardea stelt voor CMV kinderen wedstrijdkleding beschikbaar, voor zolang dat nog kan met de huidige kleding. Dit is het tenue met de kleuren wit/zwart/rood shirt en zwart broekje.

Deze kleding is in beheer van de vereniging en delen we aan het begin van het wedstrijdseizoen uit aan de CMV teams. Elk team krijgt een tas met kleding. Het team (de ouders) is verantwoordelijk dat de tas op de wedstrijddagen aanwezig is. Verzamel alle teamkleding na afloop van de wedstrijd, en zorg ervoor dat het gewassen wordt. Hiervoor stellen de ouders in onderling overleg een schema op. De trainer kan daarbij helpen.

Aan het eind van de eerste competitiehelft nemen we de tassen en kleding weer in. Omdat de teams in de tweede competitiehelft soms wijzigen (en kinderen groeien), delen we de tassen opnieuw in. 

Wedstrijdkleding ABC teams: zelf aanschaffen

Ardea heeft geen wedstrijdkleding in beheer voor ABC jeugd. Leden die geen shirt en broekje hebben, zullen deze zelf moeten aanschaffen. Vraag vooraf Paulien Rijkenberg (jeugdkleding@ardeahhw.nl) het correcte rugnummer. Zij houdt hier een lijst van bij.

Je kunt bestellen bij:

Sportshop 2000 Heerhugowaard
Middenwaard 48b
1703 SH Heerhugowaard
072-5722779
info@sport2000heerhugowaard.nl

Vermeld dat het om wedstrijdkleding gaat voor volleybalvereniging Ardea.

 

CMV shirt ABC shirt