Kom je meespelen? Leuk!

Je bent van harte welkom om mee te spelen! Mail meteen de secretaris of de technische commissie (tot 18jr) om je aan te melden.
Klik voor informatie over contributies en reglementen. Je Huygenspas geldt ook bij ons!

Basisschoolleeftijd: met plezier de vaardigheden leren

Kinderen van 6 tot 12 jaar komen terecht bij ons cool moves volley om stap voor stap, aangepast aan de leeftijd, met veel speelplezier goed de basisvaardigheden te leren.

Middelbare schoolleeftijd: ’t spel steeds beter spelen

Jeugd tot en met 18 gaat naar de C-, B- of A-jeugd (respectievelijk tot circa 14, 16 en 18 jaar).

Volwassenen gaan via de instroomgroep de club in

Iedereen boven de 18 gaat in principe naar onze instroomgroep. Wie net begint met volleybal, blijft daar langere tijd om de basisvaardigheden te leren. Wie al gevolleybald heeft, frist de techniek op en stroomt zo snel mogelijk door naar een bestaand competitie- of recreatief team of naar een trainingsgroep.

3x meespelen zonder verplichtingen

Wie bij Ardea komt trainen of spelen, vult direct een aanmeldingsformulier in met machtiging voor automatische betaling. (Geen printer? De trainer heeft vaak een formulier bij zich.) Je geeft dit af aan de trainer. Echter, na maximaal 3x meedoen kun je de trainer het ingevulde formulier terugvragen. Je hebt dan 3x kunnen uitproberen en je bent er zonder gedoe of kosten vanaf. Ga je door, dan ben je gelijk lid voor het hele verenigingsjaar, met automatische verlenging per seizoen.
Met een mailtje aan de secretaris of de technische commissie (tot 18 jaar) weet je waar je voor de training heen kunt.

Opzeggen per mail vóór 1 augustus

Wil of kun je niet meer volleyballen bij ons? Stuur een mailtje aan de secretaris vóór 1 augustus.