Sponsorcommissie

Sponsoring. Ideeën? Neem contact op!

De sponsorcommissie van Ardea houdt zich op allerlei manieren bezig met het promoten en (vinden van) sponsoren van de volleybalvereniging Ardea. Zo regelen zij bijvoorbeeld de jaarlijkse barbecue (dankjewel Jilles Kramer!) voorafgaand aan de Algemene Ledenvergadering.
Op diverse plekken op onze site ziet u de (klikbare) logo’s van de sponsoren (die een compleet team sponsoren), en hieronder de ‘ballensponsoren’ van Ardea. De commissie bestaat uit:
– Bas Broersen
– Paulien Rijkenberg

U bereikt hen via sponsorcommissie@ardeahhw.nl.

Wie wel eens wat bij een webwinkel koopt – en wie doet dat niet?- kan in één moeite door Ardea sponsoren. Gewoon door naar de webwinkel te gaan via de tab ‘webwinkelen’. Je komt dan terecht bij Sponsorkliks. Bij iedere aankoop krijgt Ardea ook een klein bedrag – zonder dat het je wat extra’s kost. Meer dan honderd webwinkels en boekingssites doen mee – waaronder ook de meeste bekende.

Ardea ballensponsoren helpen Ardea met een overzichtelijk bedrag:
€ 35 per sponsor per jaar

Ardea gaat door met de ballensponsoren. We mikken erop dat alle leden meehelpen om ten minste 50 ballensponsoren behalen. Denk aan bevriende bedrijven, kennissen, familie of andere volleyballiefhebbers. Om tot 50 ballensponsoren te komen, verwacht Ardea dat elk team minimaal vier ballensponsoren aantrekt. Het team dat de meeste ballensponsoren heeft, wordt aan het einde van het seizoen gehuldigd en beloond met een grote taart. Vorig seizoen was dit Heren 1.

De opbrengst van de ballensponsoren helpt mee om de begroting te laten sluiten – maar er kan ook buiten de begroting iets anders mee gebeuren. H1 stelde het geld vorig jaar beschikbaar om goedkoper of zonder bijbetaling het rugnummer op je shirt te krijgen (€ 5/shirt uit sponsorgeld, voor zover het budget strekt)! Hoe meer ballensponsoren het team inbrengt, hoe groter de stem in de besteding.

Sponsoren van één bal kost € 35. Voor de betaling ontvang je een factuur van Ardea. De lijst met ballensponsoren, alsmede de tussenstand tussen de teams, vermelden we in de Kootsj, op de website en op de facebookpagina van Ardea. De ballensponsoren kunnen zich aanmelden via email sponsorcommissie@ardeahhw.nl of anders via whatsapp 065 490 7665 (Paulien) of 061 332 3765 (Bas).

Bestaande sponsoren

1 bal D1 Team Dames 1 1 bal D1 KBL beletteringen
1 bal C2 Autoservice Amato  1 bal H1 Paul Stegers H1
3 ballen H1 Abel van der Velde 1 bal H1 Rini Bons
1 bal H1 Imma van der Woude 1 bal Bas Broersen

Nieuwe sponsoren seizoen 2016/2017:

1 bal H1 Slagerij Jilles Kramer te Broek op Langedijk
1 bal D1 Slagerij Jilles Kramer te Broek op Langedijk
 1 bal D2 Hans Borst