Beachvolleybal 2022

Beachvolleyballen bij Ardea ziet er sinds de zomer van 2022 iets anders uit dan voorgaande seizoenen. We zijn namelijk samen met Volleybalvereniging Relay een heel mooi initiatief gestart. Sinds 24 maart 2022 is er een officiële beachvolleybal stichting. Ardea en Relay blijven “gewoon” twee aparte zaalvolleybalverenigingen, maar op het strand zijn we samen Beachvolleybal Dijk & Waard.

Praktische info

Locatie
Sportpark De Vork is de thuisbasis van BVDW. Het beachveld ligt op het terrein bij de hockey en geeft ruimte voor 3 volleybalvelden.

Het seizoen
Het beachvolleybal seizoen start na de meivakantie en loopt tot en met het de zomervakantie. Dit betekent dat je vanuit de zaal vrijwel direct door kan naar het beachveld, en vice versa.

Alle informatie
Wil je meer weten, of direct aanmelden? Ga dan naar www.beachvolleybaldijkenwaard.nl en vergeet niet de Instagram te volgen.

Het ontstaan

Al zo’n vijf jaar voordat BVDW ontstond, werd er binnen Ardea gezocht naar een vaste beach locatie. Na jaren beachen op het Strand van Luna werd het wel eens tijd voor een upgrade! Aanvankelijk kwam het terrein bij Tennisvereniging Heerhugowaard in beeld voor de beachvelden, maar door omstandigheden kwam dit nooit van de grond. Gelukkig kwam in de loop van 2021 het terrein bij MHC in beeld. Door gemeente Heerhugowaard, Heerhugowaard Sport én onze eigen beachcommissie is veel werk verzet om de velden voor de start van beachseizoen 2022 klaar te hebben.