Beachvolleybal 2022

Beachvolleyballen bij Ardea ziet er deze zomer “iets” anders uit dan voorgaande seizoenen. We zijn namelijk samen met Volleybalvereniging Relay een heel mooi initiatief gestart. Sinds 24 maart is er een officiële beachvolleybal stichting. Ardea en Relay blijven “gewoon” twee aparte zaalvolleybalverenigingen, maar op het strand gaan we samen Beachvolleybal Dijk & Waard heten. Het belooft dus een prachtig beach seizoen te worden!

Het ontstaan

Al vijf jaar geleden werd er binnen Ardea gezocht naar een vaste beach locatie. Na jaren beachen op het Strand van Luna werd het wel eens tijd voor een upgrade! Aanvankelijk kwam het terrein bij Tennisvereniging Heerhugowaard in beeld voor de beachvelden, maar vanwege een juridisch geschil tussen de tennisvereniging en de gemeente kwam dit niet van de grond. Gelukkig kwam in de loop van vorig jaar het terrein bij MHC in beeld. Door gemeente Heerhugowaard, Heerhugowaard Sport én onze eigen beachcommissie is veel werk verzet om de velden voor de start van het nieuwe seizoen klaar te hebben.

Met de nieuwe velden werd het ook snel tijd om de organisatie op poten te zetten. De beachcommissie is sinds dit jaar aangevuld met een lid van Relay. Het bestuur van de beach stichting bestaat uit 2 leden van de beide verenigingen en 1 onafhankelijk bestuurslid.

Wij stellen graag het bestuur van Beachvolleybal Dijk & Waard voor:
– Frans Schrauwers – voorzitter BVDW
– Joost de Boer – secretaris BVDW
– Sven Hoek – penningmeester BVDW

Praktische info

De opening
Op 7 mei is de officiële opening. Onze beach-club verzorgt een deel van het programma. Houdt alvast de middag vrij want we hebben een hele leuke clinic in de planning staan!

Trainingsschema
We beachvolleyballen dinsdag en donderdag avond. Het beachseizoen start op 9 mei en loopt tot 28 augustus.

Dinsdag 18:00-19:30Training ABC jeugd (circa 13 t/m 17 jaar)
Dinsdag 19:30-21:00Training senioren
Donderdag 18:00-19:00Training CMV jeugd (circa t/m 12 jaar)
Donderdag 18:00-21:00Vrij spelen (ook voor trainende leden)

Locatie
Sportpark De Vork is onze nieuwe thuisbasis. Met 3 beachvolley velden op het zand wordt het een serieuze zaak! Het beachveld ligt op het terrein bij de hockey. Wanneer je het terrein oploopt bij MHC zie je de velden een stukje verderop al voor je. Er is ook voldoende parkeerruimte op deze nieuwe stek.

Contributie beach seizoen 2022Zaallid Relay/Ardea (per 1 april ’22)Beach-only lid (per 1 april ’22)
Training Senioren*€ 45€ 55
Training ABC jeugd*€ 40€ 50
Training CMV jeugd*€ 35€ 45
Vrijspelen (geen training)€ 40€ 50
De trainingen en het vrij spelen kunnen bij overmacht afgelast worden, bijv. met slecht weer.
* We gaan ervan uit dat elk lid per seizoen zo’n 10x kan trainen of vrij pelen. Je mag natuurlijk zo vaak komen als je wilt en kan.

Meer informatie
Wil je meer weten? Volg ons op Instagram of stuur een mailtje aan beachvolley@ardeahhw.nl. Ben jij nu enthousiast en wil je je direct aanmelden voor training of vrij spelen? Dat kan hieronder! We hopen je binnenkort op het beachvolleybalveld te zien!

Formulier wordt geladen ...