Bijzondere ALV

Eerder is aangekondigd dat er dit seizoen een extra Algemene Leden Vergadering, ALV, zal worden gehouden. De nationale lockdown heeft hiervoor al een paar keer roet in het eten gegooid, maar nu de beperkende maatregelen aflopen, opent dit de deur naar de Bijzondere ALV van dit seizoen.

Wanneer: 25 maart 2022 om 20.00u. Inloop 19.45u.
Waar:  Buurthuis De Hoeksteen, Amatist 13 Heerhugowaard
Doel: Brainstormen gezondheid financiële positie
Aanmelden: secretaris@ardeahhw.nl

Zoals bekend zijn we dit seizoen aan het interen op onze reserves, wat we met de huidige reserves 2 á 3 jaar volhouden. Alleen kan het bestuur dit niet oplossen, daarbij zijn de leden van Ardea hard nodig. We zullen met elkaar gaan brainstormen over de ingekomen ideeën, maar ook over nieuwe ideeën die ter sprake komen. Daarnaast kunnen we middels een officiële stemming knopen doorhakken en de besluiten formaliseren.

We willen je alvast vragen om na te denken over mogelijkheden om de inkomsten van de vereniging te verhogen zonder de leden extra financieel te belasten en de kosten te verlagen. We zien de ideeën graag tegemoet op het e-mailadres bestuur@ardeahhw.nl, zodat we alles kunnen bundelen en op de ALV bespreken.

We hopen dat we met een grote groep zullen zijn!