Binnensportlocaties gesloten t/m 14 januari

Het demissionaire kabinet heeft medio december 2021 bekendgemaakt dat er in ieder geval t/m vrijdag 14 januari 2022 een harde lockdown wordt ingevoerd.

Dit betekent dat alle binnensportlocaties in deze periode zijn gesloten. Buitensportlocaties blijven wel open tussen 5.00 en 17.00 uur. Voor topsport wordt een uitzondering gemaakt. Voor Ardea is dit echter niet van toepassing.

Bovenstaande heeft als gevolg dat er geen volleybaltrainingen en -wedstrijden meer mogen plaatsvinden de komende weken, dus ook niet overdag.

De belangrijkste regels m.b.t. corona en sport die vanaf 19 december gelden staan op de website van de Rijksoverheid.

Mogelijke herstart competitie vanaf 17 januari 2022
Alle wedstrijden in de topdivisie en lager t/m zondag 16 januari zijn uit het programma gehaald en op uitgesteld gezet.

De Nevobo bereidt een eventuele herstart van de competitie voor in de week van 17 t/m 23 januari. De volleybalbond beseft dat meerdere teams niet of slechts beperkt in de gelegenheid zijn geweest om in de tussentijd te trainen. Er zal daarom coulant worden omgegaan met het afmelden en verplaatsen van wedstrijden die in de speelweek van 17 t/m 23 januari ingepland staan. Daar staat tegenover dat er ook teams zijn die in deze periode wel door hebben kunnen trainen en graag weer met de competitie van start gaan. Die ruimte wil de Nevobo dan ook bieden.

Houdt de websites in de gaten
De mogelijkheden om weer te gaan sporten zullen primair door het kabinet worden vrijgegeven. Daarna zullen het NOC*NCF en de Nevobo aangeven welke opties er zijn om e.e.a. te herstarten. Als bestuur van Ardea volgen we de ontwikkelingen en bepalen we hoe we dit als vereniging vorm kunnen geven, waar nodig in samenspraak met de Gemeente. Houdt de betreffende websites dus in de gaten voor meer informatie.