Nieuwe versoepelingen; jeugd op donderdag de zaal in!

Vanaf morgen, woensdag 19 mei, gaan er nieuwe versoepelingen in. Dit heeft gelukkig ook doorwerking in de volleybalsport. Met deze versoepelingen komen ook weer enkele wijzigingen in het trainingsschema. Verder vind je hieronder de versoepelingen die betrekking hebben op het volleyballen voor alle leden.

Verandering schema; Jeugd op donderdag naar de zaal
Met de versoepelingen worden de sporthallen en gymzalen weer geopend. Voor de jeugd van de donderdag betekent dit dat er weer in de zaal gevolleybald gaat worden; in Sporthal Focus. Dit kan met onbeperkte groepsgrootte en zonder de anderhalve meter afstandsregel. Wel geldt er voor iedereen boven de 13 jaar een mondkapjesplicht in het gebouw, totdat je begint met sporten. Daarnaast zijn de kleedkamers gesloten. Tevens is publiek niet toegestaan in de sporthal.

Voor de senioren zijn de versoepelingen echter te mager om de zaal in te gaan. Hiervoor moeten we helaas kijken naar het nieuwe seizoen. Voor alle senioren blijven we de buitentrainingen aanbieden t/m 1 juli.

Boven dit bericht het nieuwe schema, dat per direct ingaat!

Geen training op feestdagen
Aanstaande maandag is het 2e Pinksterdag, de laatste feestdag van dit seizoen. Op die dag wordt er niet getraind. 

Versoepelingen buitentrainingen
Voor de buitentrainingen geldt dat de groepsgrootte van 4 naar 30 personen gaat. Dit betekent dat er weer onderling wedstrijdjes gespeeld kunnen worden. De anderhalve meter regel blijft nog wel van kracht, ook tijdens het sporten. Heb je interesse om mee te trainen op de grasvelden bij Strand van Luna? Meld je dan alsjeblieft aan bij je trainer of aanvoerder. Contactgegevens van trainers vind je hier. We weten graag vooraf hoeveel deelnemers we kunnen verwachten. 

We zijn blij dat er weer wat meer mag en hopen jullie dan ook allemaal te zien bij Luna of in de zaal!