Seizoen voorbij; Ardea nog niet klaar!

Met de meivakantie in zicht en voor sommigen zelfs al begonnen, komt er een einde aan het reguliere volleybalseizoen. Maar Ardea is nog niet klaar! Hieronder een kleine update.

Volleybal bij Luna
Komende week, van 1 mei tot en met 9 mei, is het de officiële meivakantie. Dit betekent dat er komende week geen trainingen zullen zijn.
Na de meivakantie hebben we de ambitie om de buitentrainingen weer op te pakken en deze door laten lopen tot en met 1 juli. Hoe dit er verder precies uit komt te zien, kunnen we op het moment van schrijven nog niet melden. We zijn met verschillende betrokkenen, zoals trainers, hierover in gesprek. Er volgt snel meer informatie.

Zaalvolleybal
We merken dat het verlangen om weer in de zaal te mogen volleyballen groot is. Op dit moment is dat, op basis van de maatregelen, helaas nog niet mogelijk. We houden de maatregelen nauwlettend in de gaten, en zullen hierop inspringen zodra er meer bekend is. Alle opties liggen op tafel!

Vooraankondiging ALV
Tot slot alvast een kleine aankondiging van de ALV, een soort ‘’Save the date’’: de jaarlijkse ledenvergadering zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 2 juli. Zet deze datum alvast in de agenda. Hoe we de ALV dit jaar gaan aankleden is volledig afhankelijk van maatregelen, maar de plannen zijn veelbelovend!

Voor nu een fijne meivakantie gewenst en hopelijk ontmoeten we elkaar daarna weer op het veld!