Vacature trainer

Volleybalvereniging Ardea in Heerhugowaard is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een nieuwe trainer voor twee recreantenteams op Heren A niveau. Deze teams zijn ingepland op de maandagavond van 19:30 tot 21:00 uur.

We zoeken iemand met ervaring als volleybaltrainer. We hopen in jou iemand te vinden die zich nauw verbonden voelt met de sport en die bevlogen is om het uiterste uit een team en de spelers te willen halen, ongeacht leeftijd, niveau, etc.

We zoeken vooral ook iemand die zich voor langere tijd wil verbinden aan onze volleybalvereniging en openstaat voor toekomstige uitbreiding van het aantal trainingsgroepen. Als vereniging willen we ook investeren in de doorontwikkeling van onze vrijwilligers en trainers.

Volleybalvereniging Ardea is een vereniging die vol in ontwikkeling is. We zijn actief bezig om een nieuwe koers in te zetten en nieuwe takken binnen de volleybalsport te ontwikkelen. Zo ligt er momenteel een plan op beachvolleybal op Nevobo-niveau aan te gaan bieden met ingang van het seizoen 2022/2023.

Heb je interesse, stuur dan je telefoonnummer en emailadres aan bestuur@ardeahhw.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.