Vacature Wedstrijdsecretaris

NB: deze functie kan ook door meerdere vrijwilligers worden uitgevoerd.

Onze wedstrijdsecretaris, Nico Lansbergen, heeft deze taak jarenlang met veel enthousiasme en inzet voor Ardea op zich genomen. Recent heeft hij besloten om dit stokje over te willen dragen. Daarom zoeken wij voor onze vereniging een vrijwilliger die zich nauw verbonden voelt met de volleybalsport en zich hier graag voor in wil zetten. Gezien de uitgebreide functie, kan deze eventueel ook door meerdere personen worden ingevuld.

Als wedstrijdsecretaris ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de competitiewedstrijden van senioren, jeugd en CMV. Je onderhoudt hiervoor de contacten met de Nevobo, de zaalleider en de technische commissie.
De wedstrijdsecretaris bewaakt gedurende het seizoen de voortgang van en wijzigingen in de competitie. Piekmomenten zijn na de competitie (bij de opgaves voor het nieuwe seizoen), aan het begin van de competitie (als de indelingen vastgesteld zijn) en halverwege het seizoen (als de indelingen voor de jeugdteams voor de 2e helft vastgesteld zijn). De belasting is zo’n één tot twee uur per week, met een piek in de maanden juli/augustus en eind december/begin januari.

De wedstrijdsecretaris is een essentiële schakel bij de organisatie van alle wedstrijden van de Nevobo. Waar het bestuur het beleid vormgeeft, de TC de teams samenstelt en de trainingen indeelt, is de wedstrijdsecretaris dé schakel naar het kunnen spelen van onze wedstrijden!

Het is dus een taak die deels zelfstandig is, maar ook een goede teamspirit vraagt. Houd je van een goede planning, denk je in oplossingen, kun je snel handelen en afstemmen? Dan ben jij wie we zoeken!

Als je meer wilt weten, (o.a. welke taken dit bevat) neem dan contact op met één van de bestuursleden of mail ons op bestuur@ardeahhw.nl.