zaalseizoen ’21/’22 ten einde

Zomerstop in de zaal
Tussen 16 en 19 mei hebben we seizoen 2021/2022 met de laatste trainingen afgesloten. Voor de die-hards was er op 21 mei een wedstrijd om te spelen of kijken. Heren 1 won in Alkmaar met 4-0! Op 25 mei werd voor onze meest fanatieke volleyballers het oliebollentoernooi georganiseerd. Traditioneel in december, maar gezien de lockdown toen doorgeschoven naar het einde van het seizoen. Ookal was er in de verste verte geen oliebol te bekennen – wat kun je verwachten in mei – waren er wel heerlijke bitterballen.

Voor nieuwe leden en geïnteresseerden
Aangezien er op dit moment niet gevolleybald wordt in de zaal, is proeftrainen tijdelijk niet mogelijk. Zodra het zaalseizoen weer start is iedereen welkom voor een eerste (proef)training. Meld je bij voorkeur aan via het formulier op deze pagina, dan houden we je op de hoogte per mail!

Start nieuwe seizoen 29 augustus
Op 29 augustus begint het nieuwe seizoen in de zaal! Het nieuwe trainingsschema vind je hier op de site.

De nieuwe teamindeling is op 23 mei naar alle leden gemaild. I.v.m. privacy wordt de teamindeling niet op onze site gedeeld. We verlengen het lidmaatschap automatisch op 1 juli; wil je je afmelden, doe dat dan alsjeblieft voor die tijd.

Algemene Ledenvergadering 6 juli
Op 6 juli staat de Algemene Ledenvergadering 2022 gepland. Inloop is vanaf 19.30u, start ALV 20.00u. Locatie is de kantine van sporthal De Draai (dus anders dan voorgaande jaren).
Naar aanleiding van de bijzondere ALV van 25 maart, zullen komende ALV belangrijke financiële wijzigingen aan bod komen. Meer informatie volgt zo snel mogelijk via mail en/of een nieuwsberichten.

Fietstocht stichting NUT 11 juni
Aanstaande zaterdag fietsen wij met 20 (!) leden, vrienden en familie mee met de Nut Omni fietstocht. En dat heeft een hele mooie reden: we zullen hiermee nameljik €400 voor Ardea bij elkaar fietsen en €400 voor BVDW (Stichting Beachvolleybal Dijk & Waard). De tocht is 30km en gaat door het landschap rondom Heerhugowaard. Super fijn dat we dit bedrag met zo’n grote groep kunnen ophalen.

We hopen iedereen te zien op de beachvelden, op de ALV en in het nieuwe zaalseizoen!

Volg ons in de tussentijd op Facebook en Instagram. En vergeet SponsorKliks niet te gebruiken bij al je online aankopen…